Denní menu
od 1. 3. do 5. 3.
Kulajda (1, 3, 7)
Prdelanka (1, 9)
1. Kynuté borůvkové knedlíky (1, 7) 89,-
2. Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (1, 3, 7) 99,-
3. Prejty se zelím, brambory (1) 99,-
4. Dančí řízek, šťouchané brambory (1, 3, 7) 129,-
5. Kovářský guláš s bramboráčky (3) 139,-
6. Kuřecí prso Supréme, nivová omáčka, domácí hranolky (7) 129,-
7. Vepřový špíz, domácí hranolky, česnekový dip (7) 119,-
8. Kuřecí řízek, šťouchané brambory (1, 3, 7) 99,-
9. Olomoucká hovězí roštěná, opékané brambory (7) 129,-
10. Pečené vepřové kostky na pivě, šťouchané brambory (1) 99,-
11. Smažený sýr, domácí hranolky, tatarka (1, 3, 7) 99,-
12. Pečená vepřová žebra, chléb (1) 129,-
od 27. 2. do 28. 2.
Kulajda (1, 3, 7) 35,-
Prdelanka (1) 40,-
1. Langoš s česnekem, sýrem a kečupem/tatarkou (1, 7) 65,-
2. Smažený sýr v bulce (1, 3, 7) 95,-
3. Řízek v bulce (1, 3, 7) 110,-
4. Prejty se zelím a brambory (1) 110,-
5. Kynuté borůvkové knedlíky s pudinkovým přelivem (1, 3, 7) 119,-
6. Kovářský guláš s bramboráčky (3) 145,-
7. Kuřecí prso Supréme, nivová omáčka, domácí hranolky (7) 145,-
8. Vepřový špíz, domácí hranolky, česnekový dip (7) 145,-
9. Dančí řízek, šťouchané brambory (1, 3, 7) 145,-
10. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1, 3, 7) 139,-
11. Kuřecí/vepřový řízek, brambory (1, 3, 7) 139,-
12. Pečená vepřová žebra, chléb (1, 10) 159,-
13. Domácí utopenec, chléb (1, 10) 45,-
14. Paštika s kachními játry, brusinky, chléb (1) 75,-
15. Variace domácích uzených sýrů, brusinky, chléb (1, 7) 79,-
+ 16 druhů PIZZ