Denní menu

od 1. 3. do 5. 3.

Kulajda (1, 3, 7)

Prdelanka (1, 9)

1. Kynuté borůvkové knedlíky (1, 7)   89,-

2. Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (1, 3, 7)  99,-

3. Prejty se zelím, brambory (1)  99,-

4. Dančí řízek, šťouchané brambory (1, 3, 7)  129,-

5. Kovářský guláš s bramboráčky (3)  139,-

6. Kuřecí prso Supréme, nivová omáčka, domácí hranolky (7)  129,- 

7. Vepřový špíz, domácí hranolky, česnekový dip (7)  119,-

8. Kuřecí řízek, šťouchané brambory (1, 3, 7)   99,-

9. Olomoucká hovězí roštěná, opékané brambory (7)   129,-

10. Pečené vepřové kostky na pivě, šťouchané brambory (1)   99,-

11. Smažený sýr, domácí hranolky, tatarka (1, 3, 7)   99,-

   12. Pečená vepřová žebra, chléb (1)   129,-

 

                 

       

od 27. 2. do 28. 2. 

 

Kulajda (1, 3, 7)   35,-

Prdelanka (1)   40,-

1. Langoš s česnekem, sýrem a kečupem/tatarkou (1, 7)   65,- 

2. Smažený sýr v bulce (1, 3, 7)   95,-

3. Řízek v bulce (1, 3, 7)   110,-

4. Prejty se zelím a brambory (1)   110,-

5. Kynuté borůvkové knedlíky s pudinkovým přelivem (1, 3, 7)   119,-

6. Kovářský guláš s bramboráčky (3)   145,-

7. Kuřecí prso Supréme, nivová omáčka, domácí hranolky (7)   145,-

8. Vepřový špíz, domácí hranolky, česnekový dip (7)   145,-

9. Dančí řízek, šťouchané brambory (1, 3, 7)   145,-

10. Smažený sýr, hranolky, domácí tatarka (1, 3, 7)   139,-

11. Kuřecí/vepřový řízek, brambory (1, 3, 7)   139,-

12. Pečená vepřová žebra, chléb (1, 10)    159,-

13. Domácí utopenec, chléb (1, 10)    45,-

14. Paštika s kachními játry, brusinky, chléb (1)    75,-

15. Variace domácích uzených sýrů, brusinky, chléb (1, 7)    79,-

 

+ 16 druhů PIZZ

víkendové menu

Žďárná 73, 679 52, tel. 739 269 373

© 2019 by Restaurace MILÁČEK